Δημιουργία - Επικοινωνία

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε ένα blog που μπήκε στο ενεργητικό της DigiSol για τη νέα του σχεδίαση και λειτουργία. Πρόκειται για το blog γενικού ενδιαφέροντος Δημιουργία - Επικοινωνία (dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr) ο διαχειριστής του οποίου, μας εμπιστεύτηκε για την ανανέωσή του.

Ο αρχικός του σχεδιασμός ήταν πολύ απλός με αρκετά προβλήματα κυρίως στο μεγάλο scrolling λόγω της ανάπτυξης των αναρτήσεων. Επίσης υπήρχαν στη δεξιά του στήλη δύο πολύ μεγάλα widgets που έδειχναν τη θεματολογία και το αρχείο των αναρτήσεων και γενικότερα ενώ το περιεχόμενό του είναι πολύ ενδιαφέρον, ο επισκέπτης δυσκολευόταν να φτάσει στην πληροφορία που τον ενδιέφερε.

Οι εργασίες που έγιναν από τη DigiSol είναι οι εξής:

 1. Ανανέωση όλου του προτύπου και παραμετροποίηση ώστε να το φέρουμε σε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ του Blog, αλλά και του διαχειριστή του.
 2. Δημιουργία οριζόντιου κεντρικού μενού στο Header με τις βασικές κατηγορίες του περιεχομένου, κάτω από τις οποίες υπάρχουν οι υποκατηγορίες ομαδοποιημένες, ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να βρίσκει άμεσα αυτό που ψάχνει.
 3. Δημιουργήθηκε μία φόρμα επικοινωνίας που μπορούν να συμπληρώνουν οι επισκέπτες για  να επικοινωνούν με το διαχειριστή του blog. Επίσης προστέθηκε το ανάλογο link στο κεντρικό μενού.
 4. Πραγματοποιήθηκε μία ελαφριά ανανέωση στο λογότυπο του blog τροποποιώντας τα χρώματα και το background για να είναι πιο φωτεινό.
 5. Με το νέο πρότυπο, τα άρθρα δεν εμφανίζονται ολόκληρα στην πρώτη σελίδα, αλλά υπάρχει μία εισαγωγή και κατόπιν ο επισκέπτης κάνει κλικ στο button Περισσότερα... για να δει ολόκληρο το άρθρο.
 6. Στη δεξιά στήλη και συγκεκριμένα στην κορυφή, μεταφέρθηκε το Καλωσόρισμα από τον διαχειριστή
 7. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ένα αναλογικό ρολόι
 8. Ακολουθεί ένα Tab Menu με τρεις σελίδες που περιέχει πληροφορίες για το Καιρό σε συγκεκριμένες περιοχές που είχε επιλέξει ο διαχειριστής, Εορτολόγιο για μέχρι δύο ημέρες μπροστά και την ενότητα Σαν Σήμερα... που εμφανίζει ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν την ίδια ημέρα πριν από χρόνια
 9. Προστέθηκαν εικονίδια από τα Social Media που έχει λογιαριασμό ο διαχειριστής του blog και πραγματοποιούνται οι αντίστοιχες παραπομπές
 10. Τοποθετήθηκε ένα widget με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αλλά και με τίτλους ειδήσεων
 11. Ακολουθούν τα δημοφιλέστερα άρθρα
 12. Τέλος εμφανίζεται το αρχείο των αναρτήσεων ανά μήνα ώστε να είναι συμμαζεμένο και να μην απλώνει προς τα κάτω.

Στο κάτω μέρος του Blog έχουν τοποθετηθεί άλλα τρία widgets τα οποία περιέχουν τα blog που παρακολουθεί ο διαχειριστής, τους εγγεγραμμένους αναγνώστες και τις κατηγορίες του περιεχομένου σε μορφή cloud.

Πληροφορίες

Μοιράσου το

Ζητήστε μας τώρα δωρεάν προσφορά για τη δική σας
νέα, σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα
Συνδυάστε τη νέα ιστοσελίδα σας με ένα πακέτο διαχείρισης
για να είστε σίγουροι ότι όλα θα λειτουργούν άψογα