Χρυσοθήκη

Μία εταιρεία όπως η Χρυσοθήκη που κατασκευάζει συσκευασίες κοσμημάτων και πολύτιμων δώρων με φινέτσα και έμφαση στη λεπτομέρεια, δεν θα μπορούσε να μην έχει μία αντίστοιχα προσεγμένη και λειτουργική ιστοσελίδα. Έτσι στη DigiSol σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε έναν κατάλογο προϊόντων με έμφαση στην εικόνα  και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων για την πιο ζωντανή εικόνα των επισκεπτών.

Δημιουργήσαμε μία ιστοσελίδα σε δύο γλώσσες, Ελληνική και Αγγλική, με κατηγοριοποίηση των προϊόντων, λεπτομερή ανάλυση των χαρακτηριστικών (διαστάσεις, υλικό κατασκευής, ποσότητα συσκευασίας) και με φωτογραφικό υλικό που δείχνει με ευκρίνεια τις λεπτομέρειες των προϊόντων. Επίσης δόθηκε η δυνατότητα στον επισκέπτη να κοινοποιεί το προϊόν που του αρέσει στα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ζητήσει την άποψη των φίλων του.

Τέλος δημιουργήσαμε μία σελίδα επικοινωνίας που περιλαμβάνει φόρμα επικοινωνίας, τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας (διεύθυνση, τηλέφωνα κλπ) και στίγμα σε χάρτη Google Map για να είναι εύκολη η πρόσβαση των ενδιαφερόμενων στο χώρο της εταιρείας.

Πληροφορίες

Μοιράσου το

Ζητήστε μας τώρα δωρεάν προσφορά για τη δική σας
νέα, σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα
Συνδυάστε τη νέα ιστοσελίδα σας με ένα πακέτο διαχείρισης
για να είστε σίγουροι ότι όλα θα λειτουργούν άψογα