Εκπαιδευτήρια Πλάτωνος

Μετά την επιτυχία της πλατφόρμας e-Learning που κατασκευάσαμε για τα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνος που βρίσκονται στη Μυτιλήνη, ο ιδιοκτήτης τους αποφάσισε να ανανεώσει την ιστοσελίδα του και την ανέθεσε στη DigiSol.

Έτσι δημιουργήσαμε μία φρέσκια, μοντέρνα και πάνω απ' όλα εύχρηστη ιστοσελίδα που καλύπτει πλήρως της ανάγκες του για παρουσίαση των εκπαιδευτικών του υπηρεσιών και είναι επεκτάσιμη για μελλοντικές εφαρμογές και υπηρεσίες.

Στη νέα ιστοσελίδα παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες, υπάρχει ενημέρωση για τις δραστηριότητες των εκπαιδευτηρίων, έχουν δημιουργηθεί Photo Galleries με τις δραστηριότητες, έχουν ενσωματωθεί βίντεο και παρουσιάσεις.

Εκτός από το σχεδιασμό και την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας, η DigiSol έχει αναλάβει τη φιλοξενία της, καθώς και τη διαχείρισή της και μαζί και με την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης που είχε δημιουργήσει αρχικά, πλέον έχει υπό την επίβλεψή της όλη την ηλεκτρονική παρουσία των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος.

Εμείς από την πλευρά μας, ευχαριστούμε τη διεύθυνση των εκπαιδευτηρίων για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και μας εμπιστεύτηκαν την διαδικτυακή τους εικόνα.

Πληροφορίες

Μοιράσου το

Ζητήστε μας τώρα δωρεάν προσφορά για τη δική σας
νέα, σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα
Συνδυάστε τη νέα ιστοσελίδα σας με ένα πακέτο διαχείρισης
για να είστε σίγουροι ότι όλα θα λειτουργούν άψογα