Εκπαιδευτήρια Πλάτωνος e-Leanrning

Τα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνος διαθέτουν Νηπιαγωγείο, Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών και Σχολή Πληροφορικής. Ο ιδιοκτήτης προχώρησε σε μία κίνηση αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει στους μαθητές του θέλοντας να δημιουργήσει μία πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, μέσα από την οποία θα μπορούν οι μαθητές να παρακολουθούν μαθήματα και να πραγματοποιούν τεστ για τις ξένες γλώσσες και την πληροφορική.

Ο ιδιοκτήτης λοιπόν μας ανέθεσε να δημιουργήσουμε για τα εκπαιδευτήριά του, μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι μαθητές του με κωδικούς και με ξεχωριστούς λογαριασμούς, στα ηλεκτρονικά μαθήματα που αφορούν τον καθένα. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από την πλατφόρμα να λαμβάνουν ηλεκτρονικό υλικό για την διδακτέα ύλη, να πραγματοποιούν τεστ όλων των μορφών και να αξιολογούνται σύμφωνα με τις βαθμολογίες τους.

Εμείς από την πλευρά μας δημιουργήσαμε ένα εύχρηστο και ευχάριστο περιβάλλον που παραμετροποιήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των συγκεκριμένων εκπαιδευτηρίων και παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη για την επέκτασή του ώστε να είναι ένα λειτουργικό και χρηστικό εργαλείο για τους μαθητές. Τέλος δημιουργήσαμε τις υποδομές για αυτοματοποιημένες εργασίες εισαγωγής περιεχομένου για εξοικονόμηση χρόνου.

Πληροφορίες

Μοιράσου το

Ζητήστε μας τώρα δωρεάν προσφορά για τη δική σας
νέα, σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα
Συνδυάστε τη νέα ιστοσελίδα σας με ένα πακέτο διαχείρισης
για να είστε σίγουροι ότι όλα θα λειτουργούν άψογα