Εκπαιδευτήρια Σαλμάς Γιάννης

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Σαλμάς Γιάννης είναι το νέο έργο της DigiSol. Δημιουργήσαμε μία ιστοσελίδα με μοντέρνο σχεδιασμό, εύκολη και γρήγορη πλοήγηση για τους επισκέπτες και με άμεση πρόσβαση στην πληροφορία.

Στην νέα ιστοσελίδα παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του κέντρου, ενώ έχουν προστεθεί φωτογραφικές Galleries από τους χώρους και του μαθητές. Επίσης υπάρχει η ενότητα των ενημερώσεων για οτιδήποτε νέο προκύπτει όπως ημερομηνίες εξετάσεων, αποτελέσματα κλπ.

Παράλληλα με τη νέα ιστοσελίδα, δημιουργήσαμε και μία πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης (e-Learning) μέσα από την οποία θα πραγματοποιούνται σύγχρονα και ασύγχρονα μαθήματα για όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης του κέντρου. Μέσα από το e-Learning θαμπορούν να παρακολουθούν μαθήματα όσοι βρίσκονται μακριά από την περιοχή που δραστηριοποιείται το κέντρο, αλλά θα μπορούν να κάνουν ενισχυτικά μαθήματα και οι μαθητές που βρίσκονται εντός των φυσικών αιθουσών. Με Real time & online tests θα μπορούν να παρακολουθούν οι καθηγητές την πρόοδο των μαθητών, ενώ θα μπορούν να λύνουν απορίες σε ώρες εκτός μαθήματος μέσα από τις ομάδες συζητήσεων που είναι διαθέσιμες.

Τέλος η DigiSol έχει αναλάβει τη Φιλοξενία και τη Διαχείριση των παραπάνω.

Πληροφορίες

Μοιράσου το

Ζητήστε μας τώρα δωρεάν προσφορά για τη δική σας
νέα, σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα
Συνδυάστε τη νέα ιστοσελίδα σας με ένα πακέτο διαχείρισης
για να είστε σίγουροι ότι όλα θα λειτουργούν άψογα